Nieuwsbrief 2021 April

Nieuwsbrief April 2021

Hallo allemaal, het is alweer een hele tijd geleden dat wij elkaar hebben gezien of gesproken. Voor sommigen van ons is dat een hele vervelende ervaring, ze raken de feeling kwijt met ons en weten niet meer wat er allemaal gebeurd binnen de muren van ons gebouw.

Via deze nieuwsbrief gaan wij proberen om jullie op regelmatige basis op de hoogte te brengen en te houden van alles wat er gebeurd binnen ZorgFactor. Het is een vervelende periode, met alle maatregelen en het gemis aan menselijk contact, maar ZorgFactor staat zeker niet stil.

We zullen onze collega’s en nieuwe collega’s aan jullie voorstellen, en veranderingen met jullie delen.

Ook staat het jullie vrij om ervaringen of leuke weetjes met ons te delen zodat wij deze in de nieuwbrief kunnen vermelden.

Het doel van ZorgFactor is en blijft nog steeds dezelfde als voorheen, wij zorgen voor elkaar en zullen elkaar helpen. Mensen blij maken, mensen laten genieten, mensen laten glimlachen?

Mijn naam is —-, ik woon in Nijkerk samen met mijn man en 2 katten. Na 5 jaar bij Boogh Amersfoort activiteitencentrum te hebben gewerkt als trajectbegeleider, ben ik benaderd om bij ZorgFactor aan de slag te gaan als coördinator dagbesteding. Mooie uitdaging!

Voor dit werk heb ik de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) gedaan en heb ik bij diverse instellingen met verschillende doelgroepen stage gelopen, waaronder mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Buiten het werk vind ik het heerlijk om te sporten. Ik ga 2 keer per week fitnessen en 1 keer per week dansen (streetdance). Op zaterdag werkt ik samen met mijn moeder voor haar kralen webshop (PRsierander.nl) en staan we soms hele weekenden op hobbybeurzen.

Ook vind ik het fijn om creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld kralen, verf, klei, ect.

Ik hou ervan om bezig te zijn, stil zitten ben ik niet goed in.

Dagbesteding

Voor de dagbestedding ben ik samen met andere vrijwilligers bezig met hoe we de dagbestedding gaan indelen. Welke activiteiten we kunne gaan aanbieden.

Ook hebben we gekeken naar de ruimtes die we hebben, welek we kunnen gebruiken voor dagbesteding em hoe we ruimtes gaan indelen, zodat het voor iedere gast toegankelijk is.

We hebben allerlei ideeën voor de dagbesteding die we in de toekomst willen uitvoeren, maar we gaan rustig opbouwen en beginnen eerst een aantal gasten te ontvangen en kijken hoe dat met de dagbestedding loopt.

Ook vind ik het belangrijk wat de vrijwilligers vinden van de dagbesteding en het aanbad aan activiteiten, ideeën, op- of aanmerkingen die hoor ik dan graag.


 

Dagbesteding
error: INHOUD BESCHERMD !!